Dinnershow UtrechtBeleef bij Showtown in Event Center Culemborg een complete feestavond uit met “Dreamfactory” dé dinnershow in Culemborg. Of je nu je trouwfeest, verjaardag of jubileum wilt vieren. Bij Showtown ben je aan het juiste adres.

Bij binnenkomst wordt je door onze dreamgirls verwelkomt met een glaasje cava. Daarna begeleidt jullie gastvrouw je naar uw eigen tafel. Geniet in een ontspannen sfeer van een heerlijk driegangendiner. Je kunt de hele avond onbeperkt gebruik maken van de bar.

Dreamfactory dé dinnershow bij Utrecht

Na de ontvangst wordt het voorgerecht aan tafel uitgeserveerd. Hierna start het entertainment met een openingsblok vol swingende muziek en ontroerende ballads. Na het hoofdgerecht nemen we je graag mee op een muzikale droomreis. Onze solisten brengen u samen met het Dreamfactory-showballet terug naar de rock ’n roll van de jaren ’50, de Motown van de jaren ’60 en laten u swingen op de discoklassiekers uit de jaren ’70 en ’80! uiteraard mogen de hits van nu niet ontbreken. Van Elvis tot Whitney Houston en van André Hazes tot Beyoncé. Werkelijk een muzikale droomreis. Je kunt zelf ook een dansje wagen, want “Dreamfactory” heeft als enige dinnershow in Nederland een dansvloer! Vraag daarom jouw kersverse echtgeno(te)ot ten dans!

“Dreamfactory” dinnershow biedt u een heerlijk diner en Top entertainment. Kortom, een All inclusive avond uit met vrienden, familie of collega’s.

Dreamfactory dinnershow …

Is het hele jaar door op vaste datums op de dagen donderdag, vrijdag & zaterdag en de eerste zondag van de maand.

Feestavond Dinnershow

De Dreamfactory dinnershow van Showtown is op één van de meest unieke evenementenlocaties in het midden van het land. Culemborg ligt dichtbij Utrecht en is daarom eenvoudig te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer.

Bij Showtown Culemborg kunt u genieten van tal van dinnershows. Wekelijks de terugkerende
‘Dreamfactory’ en diverse thematische dinnershows. Ook leent de locatie zich uitstekend voor andere (zakelijke) evenementen, denk aan cd- en productpresentaties en artiestenavonden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het team van Showtown kan jullie trouwfeest tot een succes brengen dankzij hun flexibiliteit, volledige verzorging en culinaire en productionele ondersteuning. De locatie is centraal gelegen in het midden van het land en uitstekend bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Bereikbaar

Showtown is gevestigd in Culemborg en is eenvoudig te bereiken met auto of openbaar vervoer. Uiteraard bestaat de mogelijkheid exclusief te reserveren.  Elementen van jullie huwelijksfeest of jubileum kunnen in de dinnershow worden verwerkt. Dit is mogelijk op iedere gewenste dag en tijdstip. Onze locatie is rolstoelvriendelijk.

Showtown Dreamfactory dinnershow Culemborg, Utrecht Realiseert, creëert en organiseert.

Tags: , , , ,