Mode is een terugkerend fenomeen. Jurken uit de jaren ’40, ’50 en ’60 zijn nog steeds hip. Retro jurken met vooral veel jaren 50 jurken zijn van alle tijd. Met merken als Lindy Bop , Collectif Clothing en Pinup Couture ben je zeker van een mooie retro jurk, voorzien van mooie details, polkadots en vrouwelijke vormen. 

Fifties Kleding Trouwjurk

Kies een chique jurk zoals hierboven voor de huwelijksplechtigheid. Voor de receptie en feestavond juist een kort, hip jurkje.

Fifties Kleding op je trouwdag

Deze cocktail trouwjurkes zijn werkelijk een plaatje om te zien en te dragen.

Fifties kleding is van alle tijden en voor alle maten

Prachtige retro jurken voor elke alternatieve stijl. Waan je in de 50’s met onze rock ’n roll swing jurken van Lindy Bop en Hell Bunny Deze jaren 50 stijl jurken zijn ideaal als je van vintage of rockabilly houdt, combineer met petticoats Voor chique gelegenheden of fantasy stijl zijn er klassieke Gothic jurken, van lange (trouw)jurken tot korte moderne jurkjes/ long tops met schedels en kruizen. Hippie jurkjes die leuk te combineren zijn met stoere boots of juist simpele slippers. Je voelt je speciaal en zo hoort het want je bent als het goed is maar één keer in je leven de bruid.

retro jurkenIn een jaren vijftig trouwjurk sta je de hele dag in het middelpunt, net als Marilyn Monroe! Kom maar op met die rode loper want in deze jurk ben je er helemaal klaar voor! Deze jurk heeft gewoon alles wat je zoekt in een glamourjurk; prachtige vierkante halslijn, elegante rok die vanaf de heup ietwat wijder uitloopt en helemaal bezet met kant. De flatterende plooitjes in de zij zorgen ervoor dat eventuele probleemzones gecamoufleerd worden. Uitgevoerd in een champagnekleurig stofje (stretcht niet!) en volledig gevoerd zodat hij niet kriebelt. Instant glamour verzekerd met deze jurk!

Details:

  • Vierkante halslijn
  • Korte mouwtjes
  • Blinde rits en haaksluiting achterzijde
  • Geheel gevoerd