Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BRUID & FOTO in Hoogeveen

januari 21 @ 12:00 - 16:00

BRUID & FOTO in Hoogeveen

Bruid & Foto in Hoogeveen

Wil jij in een ongedwongen sfeer, gezellig, onder het genot van een hapje en een drankje, trouwjurken en trouwfoto’s bekijken? Dat kan. Op vrijdagavond 19 januari van 17.00-21.00 en op zondagmiddag van 12.00-16.00 uur opent Maxanel Fotografie de deuren van haar prachtige studio in Hoogeveen!
Compagne Bruidsmode uit Hardenberg zal een aantal van haar prachtige trouwjurken tentoonstellen zodat jij, de aanstaande bruid, op je gemak overal langs kunt lopen en alles kunt bekijken. Én, de dames van Compagne en Maxanel kunnen zo in een ontspannen sfeer al jullie vragen over dé trouwjurk of over dé bruidsfoto beantwoorden.

Over ons: Wij hebben een schitterende collectie trouwjurken vanaf maat 34 tot maat 60! Het uitzoeken van een trouwjurk is een hele belangrijke belevenis. En daar moet je wat ons betreft alle tijd voor nemen. Dat kan bij ons! In een ongedwongen gezellige sfeer. In een aparte pas-ruimte waar alleen jij en jouw gezelschap zitten. Bij ons draait het maar om één persoon: om jou. Zodat je op die ene speciale dag kunt zijn wie je bent. Jezelf. Mooier dan ooit!

Over Maxanel Fotografie: Maxanel fotografie staat voor ongeposeerde, eigentijdse, moderne fotografie. Bij Maxanel staan creativiteit en spontaniteit centraal. De mooiste dag van jullie leven … wordt een dag om nooit meer te vergeten. Dat wil je toch laten vastleggen door dé bruidsfotograaf! Uiteraard wordt alles afgestemd op jullie wensen zodat het een hele persoonlijke reportage wordt.

Voor meer informatie: info@maxanel.nl

Gegevens

Datum:
januari 21
Tijd:
12:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/237953963409394

Locatie

Maxanel Fotografie
Lindberghstraat 22d
Hoogeveen, 7903 BN Netherlands

Organisator

Compagne Bruidsmode – Hardenberg

Evenement toevoegen? Neem contact op.

Kijk voor meer evenementen op Big City Events.