Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bruidsshow Compagne Bruidsmode

oktober 13 @ 19:00 - 23:00

Bruidsshow Compagne Bruidsmode

Op vrijdag 13 oktober as. is het zover, dé BRUIDSSHOW van COMPAGNE BRUIDSMODE in de EVENEMENTENHAL in HARDENBERG. Deze bruidsshow mag je niet missen, dit wordt er niet zomaar één. Dit wordt een onvergetelijke. Omdat jouw grote dag óók onvergetelijk moet worden. En jouw jurk zéker!

Op onze site kun je online kaarten bestellen! http://www.compagne.nl

Onze collectie zal eind september weer compleet zijn en bij ons in de winkel hangen. Dit gaan we natuurlijk ook aan jullie showen.

Op vrijdag 13 oktober a.s. zullen wij een spectaculaire, bruisende en onvergetelijke bruidsshow presenteren. De nieuwste trouwjurken van maat 34 tot maat 60 zullen voorbij komen. Neem maar eens een kijkje bij onze bruidsshows van 2014, 2015 of 2016. Dit haalt het echter niet bij het spektakel wat wij nu gaan organiseren, nl.:

Bruidsmode door de jaren heen …..

Want naast het presenteren van onze collectie trouwjurken zijn wij ook op zoek naar jou! Heb jij ooit je trouwjurk gekocht bij Compagne Bruidsmode? En wil jij jouw trouwjurk nog een keer aan? én…. niet te vergeten…. wil/durf jij jouw trouwjurk op de catwalk te showen aan publiek? Meld je dan nu aan via info@compagne.nl met je naam, adres, woonplaats, leeftijd, foto en in welk jaar je getrouwd bent en wie weet loop jij op 13 oktober as. wel als een échte mannequin op onze catwalk.

Hou onze website en facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Gegevens

Datum:
oktober 13
Tijd:
19:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/792237494275770

Locatie

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
Hardenberg, 7772 TV Netherlands

Organisator

Compagne Bruidsmode – Hardenberg

Evenement toevoegen? Neem contact op.

Kijk voor meer evenementen op Big City Events.