Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Netwerk Event ondernemers trouwbranche

maart 26 @ 15:30 - 20:00

Netwerk Event ondernemers trouwbranche

Op 26 maart 2017 vindt er NETWERK EVENT plaats op één van onze prachtige beurslocaties; Hof van Solms feest- trouwlocatie & restaurant in Oirschot (bij Eindhoven). Want naast de beurzen die we organiseren en waarbij je een waardevol rechtstreeks contact hebt met je doelgroep, is het zeker zo belangrijk om je collega’s uit de branche te kennen. Menig opdracht komt immers ook voort uit een goed netwerk. Daar zijn we als organisatie van bewust en dit willen we graag extra stimuleren.

Wij bieden u de mogelijkheid uw collega’s uit de trouwbranche te ontmoeten, te spreken en daarbij wellicht waardevolle relaties op te bouwen. Door een slim opgezet systeem, krijgt u de kans nagenoeg iedereen te spreken. Dus niet ‘vrijblijvend’ babbelen, maar georganiseerd netwerken. Dit alles gebeurt onder het genot van een super de luxe 5-gangendiner inclusief drankjes met voorafgaand verschillende korte presentaties, waaronder ‘Hoe sta ik op een beurs’!

Neemt u deel aan het Netwerk Event, dan kunt u tevens een interessante WORKSHOP ‘ZAKELIJK FACEBOOK’ bijwonen, waarbij wordt ingegaan op het zakelijk inzetten van Facebook.

13:00 – 15:15 UUR:
Workshop ‘zakelijk Facebook’ incl. koffie/thee à 17,50 p.p. en/of
15:30 – 20:00 UUR:
Netwerk Event incl. presentaties/hapjes/diner/drank à 50,- p.p.

EXTRA EXTRA EXTRA
Heeft u als ondernemer een bijzonder(e) product of dienst, welke u graag extra onder de aandacht wilt brengen bij uw collega’s? Dan is nu uw kans! Voor 3 ondernemers hebben we namelijk tijd gereserveerd om dit in een presentatie van 5 minuten kenbaar te maken. Interesse? Geef u nu op!

IEDEREEN uit de trouwbranche, ook niet-deelnemers SOL beurzen, is hierbij van harte welkom.

Gegevens

Datum:
maart 26
Tijd:
15:30 - 20:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/500376816827937

Locatie

Hof van Solms feest- trouwlocatie & restaurant
Koestraat 16
Oirschot, 5688 AH Netherlands

Organisator

Sounds of Love trouwbeurzen

Evenement toevoegen? Neem contact op.

Kijk voor meer evenementen op Big City Events.