Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop Ontwerp je eigen trouwlogo – Sounds of Love Trouwbeurs

januari 28 @ 12:00 - 17:00

Workshop Ontwerp je eigen trouwlogo – Sounds of Love Trouwbeurs

Speciaal voor de Sounds of Love trouwbeurzen heeft ontwerpbureau Bonte Raaf de workshop “ontwerp je eigen trouwlogo” ontwikkeld. Onder begeleiding van de Bonte Raaf ontwerpers teken je zelf aan de hand van voorbeelden jullie eigen trouwlogo. Deze kan bestaan uit jullie initialen aangevuld met verbindingstekens of andere vormen die bij jullie passen.

Je ontvangt een compleet werkboekje en een eigen potlood en fineliner. Aan het eind van de workshop heb je een trouwlogo ontworpen wat echt bij jullie past. Dit logo ontvang je later kosteloos per mail digitaal in diverse bestandsformaten zodat je deze makkelijk kunt gebruiken voor je trouw- of save-the-date kaarten, sluitzegels, persoonlijke postzegels en waar je het trouwlogo maar terug wilt laten komen.
Voor alle deelnemers is er een speciale kortingsactie waardoor je 5% korting krijgt op de bestelling van een persoonlijk houten gastenboek in de webshop van Bonte Raaf. Ook ontvang je een gratis upgrade waardoor jullie eigen trouwlogo gratis op de houten kaft gegraveerd kan worden.

Deze workshops zijn slechts op 2 beursdagen bij te wonen. Op zondag 12 november in Goirle en op zondag 28 januari in Thorn om 14:15 en 16:15 uur. Per workshop zijn er een beperkt aantal plaatsen en vol = vol. Dus geef je gauw op via de website van Sounds of Love trouwbeurzen.

Gegevens

Datum:
januari 28
Tijd:
12:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.facebook.com/events/154387198503784

Locatie

De Grote Hegge, Thorn
Thorn, Netherlands

Organisator

Sounds of Love trouwbeurzen

Evenement toevoegen? Neem contact op.

Kijk voor meer evenementen op Big City Events.