Jarenlang ben ik nu al bezig om in de kring van BN’ers te worden opgenomen met mijn kapsels. Vooral mijn bruidskapsels springen eruit en dat zijn niet mijn eigen woorden! Bescheidenheid siert de mens per slot van rekening, nietwaar lieve lezers? Het zijn de woorden van de bruiden die door mij hun bruidskapsels laten maken en razend enthousiast reageren op de creaties die uit mijn fijngevoelige vingers komen.

Mijn eerste BN’er!

Unplugged Wedding

Unplugged Wedding: iPhone inleveren aub

Nu was het eindelijk zover! Ik mocht een bruidskapsel maken bij een bekende Nederlandse. Ik mag helaas geen namen noemen, maar met de creatie die ik heb gemaakt heb ik hoge ogen gescoord en ontvang geleidelijk aan meer nieuwe klanten die door ‘horen zeggen’ in mijn salon komen.

iPhone valt! Grote schrik!

Toch was er een groot schrikmoment op deze mooi verlopen dag. Ik moest mijn geliefde iPhone inleveren bij binnenkomst. Het was namelijk een zogenaamde ‘Unplugged Wedding’. Toen ik de mijne met veel pijn in mijn hart moest overdragen gebeurde het! De dame die mijn iPhone aanpakte maakte ineens een rare beweging omdat ze schrok van een vallend glas en floepte mijn iPhone uit haar hand en maakte een knal op de stenen vloer. Je kan je voorstellen dat mijn schrik groot was en ik hoorde het al dat er iets kapot ging. Ik wist het! Het geluid van brekend glas en toen ik mijn iPhone omdraaide zag ik een grote barst zitten. Van boven naar beneden was het gebarsten. Het zag er heel lelijk uit en had op dat moment grote moeite om niet in een stevig vloeken uit te barsten. Toch hield ik me in, want ik vergat niet waar ik was terwijl de dame in kwestie me overlaadde met spijtbetuigingen.

Ik kan niet zonder mijn iPhone, want mijn hele klantenbestand zit erin!

Na de aanvankelijke schrik en het rode waas die voor mijn ogen langzaam wegtrok en rationeel handelen weer een aanvang nam heb ik mijn neefje gebeld en gevraagd of hij naar macmaken.nl wilde gaan. Ik heb macmaken.nl leren kennen en het bedrijf zit bij mij in de buurt. Ben hier achter gekomen toen een vriendin van mij haar simkaart in een nieuwe iPhone niet kreeg geactiveerd en we op zoek gingen op internet naar een goed adres voor het reparen van iPhones. De iPhone kon vandaag nog worden gemaakt, werd al snel duidelijk en dat was ook persé wat ik wilde. Mijn neefje die mij te hulp kwam ging ervandoor met mijn iPhone en ondanks de onrustige gevoelens, kon ik het totaal loslaten toen ik aan de slag ging met het bruidskapsel van mijn eerste echte onvervalste BN’er en heb de creatie van mijn leven gemaakt. Mijn iPhone was aan het einde van de middag weer terug in mijn bezit. Macmaken.nl is het bedrijf voor mijn reparaties en technische ondersteuning. Dat is één ding dat zeker is.

Unplugged Wedding – je wil toch niet dat oom Henk je achterwerk fotografeert

Geen iPhones op mijn Unplugged Wedding

Geen iPhones op mijn Unplugged Wedding

Nog even over dat inleveren van je mobieltje op een bruiloft. Ik snap het wel dat steeds meer bruisparen mobieltjes verbieden op trouwfeesten. Je wordt immers gek van al dat geflits. En als je een professionele fotograaf inhuurt die jou er op je voordeligst opzet dan wil je niet dat ome Henk je achterwerk fotografeert. Of dat iemand in je ogen flitst als de fotograaf net op het knopje drukt. Of dat er continue telefoons afgaan. Maar dat van die foto’s maken is nog wel het meest begrijpelijk. Mensen kunnen het gewoon niet laten. En hoe privé voelt het nog als jouw trouwfoto’s binnen een uur op Facebook staan terwijl het foto-album nog in de maak is?

Overigens kun je het als bruid zelf ook te bont maken:

Tags: , ,