Een bedrijfspresentatie of bedrijfsfilm is een film die op algemene wijze uw bedrijf profileert. Terwijl een promotiefilm specifieker gericht is op het promoten van een bepaalde dienst of happening, geeft een bedrijfspresentatie dus een algemenere beschrijving van uw werkzaamheden.

Bedrijfsfilm laten filmen

Wat kost een bedrijfspresentatie

De kosten van je bedrijfspresentatie zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Alles is mogelijk!

Commercial

Een commercial, ook wel reclamespot, is een promotionele boodschap op radio of televisie, of in de bioscoop. Het gaat hier om een bepaalde vorm van communicatie waarbij de publieke opinie beïnvloed wordt om aanhangers te winnen voor bepaalde opvattingen of standpunten.

Narrowcasting

Narrowcasting is een vorm van broadcasting maar dan naar een specifiekere doelgroep, niet het algemene publiek. Door middel van de opkomst van nieuwere goedkopere plasmaschermen zie je tegenwoordig bij bedrijven en winkels er wel eentje hangen die zodoende informatie of entertainment presenteren. Met narrowcasting bereik je de juiste mensen, vandaar dat het ook een steeds populairder middel wordt van PR.

Documentaire

Een documentaire is verhelderend en informatief. Het laat de kijker op een controlerende en duidelijke manier zien welke boodschap je wilt over brengen. Ook hierbij geldt dat beelden meer dan woorden zeggen. Door het maken van een documentaire maakt u indruk op de kijkers en zet u mensen aan tot actie. Door te kiezen voor een nieuwe manier van communiceren onderscheidt u zich van de concurrent. Door het gebruiken van beeld, zorg je ervoor dat de doelgroep uw boodschap sneller en beter onthoudt en meer beleving krijgt bij uw werkwijze. Het maken van een documentaire is een intensief proces. Het is dan ook belangrijk om een creatieve partij te zoeken die met u meedenkt en aanvoelt wat u wilt en dit uiteraard ook nog perfect weet toe te passen in het eindproduct.

Instructiefilm

In een instructiefilm wordt duidelijk uitgelegd hoe iets werkt. Instructiefilms kunnen lang of kort zijn, afhankelijk van de boodschap, zender en ontvanger. Het kan gebruikt worden voor trainingen, gebruiksaanwijzingen, veiligheidsinstructies, etc. Hoe dan ook, draait het om het enthousiasmeren van de gebruiker.

Klant referentiefilm

In een klant-referentiefilm worden uw klanten aan het woord gelaten over uw werkzaamheden. Zo kunnen zij uiteenzetten wat uw dienst of product voor hen heeft kunnen betekenen. Zo kunnen zij vertellen hoelang zij al uw klant zijn, en waarom ze trouw aan uw diensten blijven. Deze referenties kunt u bijvoorbeeld inzetten als versterking van uw website.

Promotiefilm

Een nieuwe dienst, evenement of product kan onder de aandacht worden gebracht met een promotiefilm. Ook hiervan kan de lengte en toon verschillen. De identiteit van een bedrijf wordt ermee naar voren gebracht. Een promotiefilm kan worden ingezet om naar potentiële klanten in uw netwerk te sturen.

Websitefilm

Een websitefilm heeft als doel om uw websitebezoekers een directe beleving te geven van uw bedrijf. Het maakt de informatie op uw website levendiger. Met een klik op de muis krijgt de bezoeker alle informatie gepresenteerd met beeld, geluid, en eventueel muziek. De dynamiek van w werkvloer komt goed tot uiting in bewegend beeld waarin de ruimtes en visie naar voren komen.

Deze informatie wordt u aangeboden door EMTV

BedrijfspresentatieEye Media Television (EMTV) is onderdeel van de Eye Media Group en houdt zich sinds 2007 bezig met het produceren van televisiecontent. Inmiddels is EMTV uitgegroeid tot TV producent voor de zenders RTL4, RTL5, RTL7 en SBS6.

Met vijf TV-programma’s die bijna non-stop heel het jaar door worden uitgezonden en een team van 150 vaste professionals die werken vanuit vier vestigingen maakt EMTV één van de grootste televisie producenten van Nederland. Dankzij de jarenlange ervaring in de televisiewereld zijn ze in staat hoogwaardige kwaliteit producties te leveren op broadcast niveau.

EMTV heeft de ambitie om innovatieve programma’s te maken waarin de laatste trends en ontwikkelingen op de voet worden gevolgd. Bekende producties van EMTV zijn LifestyleXperience (RTL4), LifestyleXperience+ (RTL4), Ondernemend Nederland (RTL7), WoonTips (RTL4) en Lekker Leuk Leven (SBS6). Bij de uitwerking van een nieuw item verzorgt EMTV het volledige traject. Elke dag streven de programma managers, cameramensen, redacteuren, presentatoren en editors naar het maken van mooie televisieprogramma’s. Door deze variatie aan medewerkers kunnen zij optimaal meedenken met de deelnemende partijen. In deze samenwerking bundelen we de expertise van de deelnemers met onze ervaring in de mediabranche en komen zo tot een product waar beide partijen trots op kunnen zijn.

Naast het produceren van televisiecontent is EMTV toonaangevend in de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogstaande mediaconcepten, zoals bedrijfsfilms, commercials, documentaires, promotiefilms, instructiefilms en narrowcasting. Daarnaast beschikt EMTV over drones voor het maken van luchtopnames.

Tags: , , ,