We kennen allemaal wel het envelopje als cadeauwens. Voor het bruidspaar is dit vaak het meest praktisch. Er worden een hoop kosten gemaakt voor, tijdens en na het huwelijk dus een financiële buffer is wel zo fijn. Maar…. iets geven waar je blij van wordt is wel veel leuker. Het bruidspaar echt verwennen met een mooi cadeau is voor beide partijen leuk. Voor de gever en voor de ontvanger. Heeft het bruidspaar echter een envelopje als cadeauwens, hou er dan wel rekening mee dat je het cadeau niet tijdens het huwelijk of tijdens de bruiloft geeft. Een doos met envelopjes neem je zo mee naar huis, maar waar laat je cadeaus als je uitgefeest bent? Timing is dan alles. Gelukkig is er naar de aanloop van het huwelijk heel veel tijd om iets te geven. Wat dacht je van het vrijgezellenfeest, een verlovingsfeest of tijdens het uitzoeken van een bruidsjurk? Het perfecte huwelijkscadeau is natuurlijk ook afhankelijk van de levensfase waar het koppel zich in bevindt én de leeftijd van het bruidspaar.

Hoe kies je een leuk huwelijksgeschenk?

Bedenk allereerst wat je wil spenderen. Gaat je beste vriend of vriendin trouwen? Of je zus, dochter, zoon of zelfs moeder? Dan kun je wel iets missen toch? Samen met een groepje vriedinnen of vrienden iets geven kan de kosten juist weer drukken. Iets geven waar het bruidspaar nog echt van kan genieten zijn bijvoorbeeld huidverzorgingsproducten. Op de website van S.i. Gifts vonden we een paar leuke ideeën. Zo kun je daar zelf een geschenkbox samenstellen maar ook kant en klare geschenk pakketten uitzoeken. Of wat dacht je van een Champagnefles badgel?

Cadeaus voor het bruidspaar en cadeaus van het bruidspaar

Badset 5-delig Romantic Vintage Pomegranate & Shea butter

trouwcadeau

Badset 5-delig Romantic Vintage Pomegranate & Shea butter

trouwcadeau

Calming Start Geschenkset

Cadeaus voor het bruidspaar en cadeaus van het bruidspaar

Douche-en badgel Wild Berry met Champagnefles look Vanilla & Cranberry

Uniek huwelijkscadeau voor hem

Ook mannen houden van verzorging. Scheert jouw vrijgezelle vriend zich? Dan is een prachtige scheerset een topcadeau.

scheerset

Edwin Jagger Scheerset Mach 3 Black Graudashaar

scheerset huwelijksgeschenk

Mondial cadeauset Turtle Sandalwood

Mondial cadeauset NO. 908

Mondial cadeauset NO. 908

Kortom: van luxe geschenkpakketten tot verrassende kleine cadeaus; mooie bruiloftsgeschenken vind je op de website van S.i. Gifts.

Wat geeft het bruidspaar zelf cadeau?

Natuurlijk staat het bruidspaar zelf centraal tijdens het huwelijk en horen zij juist beladen te worden met cadeaus en niet andersom zou je zeggen. Toch geven bruidsparen ook graag iets weg als bedankje. In de volksmond heet zoiets ook gewoon: een bedankje. Je kunt er als bruidspaar voor kiezen om bedankjes te geven aan alle gasten, of alleen aan de inner crew. Dat onderscheid kun je maken om de kosten te drukken. Maar je kunt ook aan de kring die jullie extra geholpen heeft iets extra’s geven. Zo kun je alle gasten iets kleins geven, en de speciale gasten iets minder kleins. Juist voor deze gasten die wat extra voor jullie betekend hebben, geef je graag iets extra’s als bedankje. Zo kun je voor alle gasten bijvoorbeeld een mooie kaart met thee geven en de speciale gasten iets van chocola.

chocolade cadeau

Luxe chocolade cadeau box met amandel omhuld in melkchocolade en kaneel.

thee cadeau

Ansichtkaart Sweet Little Surprise gevuld met thee

Ook voor cadeaus als bedankjes voor gasten kun je bij S.i. Gifts terecht.