Hoe leg jij de mooiste foto’s van jouw trouwdag vast? En hoe kun je de mooiste momenten bewaren zodat je nog heel lang kunt nagenieten van jouw trouwdag? Zelfs als je een professionele fotograaf hebt ingehuurd die voor jullie trouwfoto’s maakt en wellicht een album samensteld, kun je ook kijken of je zelf een eigen fotoboek kunt maken. Als gasten foto’s mogen maken is de kans groot dat ook zij mooie kiekjes maken.

fotoboek

Een fotoboek zelf samenstellen

De fotograaf is welliswaar de professional maar hij kan niet overal tegelijk zijn. Juist uit de camera’s van de gasten komen misschien de meest verassende foto’s. Zo kun je een trouwalbum in stijl maken én een leuk fotoboek zelf samenstellen van de foto’s van de gasten. Als je ook een gastenboek hebt laten tekenen op de bruiloft of bij de ceremonie, is het ook leuk om die teksten te gebruiken. Je kunt ook de gasten van te voren vragen om iets over jullie op te schrijven. Als je van hun krabbels weer een foto maakt, naast een foto van de gasten zelf, heb je een mooie combinatie van tekst en beeld.

Harde kaft, softcover of spiraal fotoboek

Bij Het Fotoalbum kun je zelf je fotoboek samenstellen. Er zijn diverse keuzes voor kaften zoals harde kaft, softcover, spiraalbinding. Tijdens het ontwerpen kun je keuzes maken uit verschillende achtergronden, kaders en sjablonen. De luxe uitstraling van het album met de harde kaft is het meest geschikt voor de herinneringen die goed bewaard moeten worden. Een fotoalbum met een softcover lijkt veel op een magazine, hierbij maak je je eigen trouw-glossy. Naast de fotoboeken die je in één keer moet maken, biedt Het Fotoalbum ook het verzamelalbum aan. Bij het verzamelalbum bestel je de omslag en de eerste inhoud, maar daarna kun je een navulling bestellen. Zo kun je later nog foto’s toevoegen, bijvoorbeeld van gezinsuitbreiding.

Keywords: Fotoboek, fotoboeken, fotoboeken maken, fotoalbum, fotoalbum maken, fotoalbum, spiraal fotoboek, fotoboek met harde kaft

Tags: , , , , ,