Hoe leuk is dit weer. Een mok bedrukken als bedankje of als aandenken. Succes verzekerd want een mok is altijd handig. Leuk om te krijgen en leuk om te geven. Net als met bedrukte tegeltjes kun je ook met mokken alle kanten op. Op mokken-bedrukken.nl kun je goedkoop mokken bedrukken. Denk aan een aankondiging, uitnodiging of bedankje. Je kunt mokken bedrukken per stuk of mokken bedrukken in een kleine oplage. Net wat jouw budget uitkomt. 

Je mooiste trouwfoto op een gekleurde mok of op een Senseo mok?

Je stuurt je eigen ontwerp eenvoudig online door. Dit kan in verschillende formaten. Met een paar muisklikken is je bestelling geplaatst. Je kunt kiezen voor een foto, een tekst, een logo of zelfs een combinatie hiervan. De bedrukking is in full color. Dit geeft jou nog meer mogelijkheden om een leuk ontwerp te kiezen. De soorten mokken zijn legio. Kijk welke kleur mok of binnenkant het mooiste kleurt bij jouw trouwfoto.

Mok bedrukken als bedankjeDe mokken kunnen als geschenk gegeven worden in mooie bijpassende cadeauverpakking. Maak bijvoorbeeld deze prachtige mok met een eigen design, bijvoorbeeld een prachtige vakantiefoto, een unieke selfie, een groepsfoto met tekst, een logo of een andere mooie opdruk. De mokken kunnen zowel aan de voorkant (oor rechts), achterkant en rondom bedrukt worden met een eigen design. Een Senseo mok van het welbekende senseo formaat is ook een geliefd model.