Bij wie ga je een Photobooth huren voor je trouwfeest? Hier een aantal tips voor je aankomende bruiloft!

Een photobooth huren? Wat is daar nu zo bijzonder aan? Ten eerste wat is een photobooth? De wat oudere mensen kennen vast en zeker nog wel die fotohokjes die je op het station zag staan zodat je even snel wat pasfoto’s kon laten maken. Je weet wel zo’n pasfotoautomaat. Zo’n foto hokje zag er doorgaans heel saai en onopvallend uit. Het is dan ook bijna niet voor te stellen dat de photobooth tegenwoordig enorm populair is geworden voor feesten, evenementen en ook voor een trouwfeest.

Photobooth huren voor elk bruiloftsfeest

Wat is er dan zo populair aan een photobooth?

Een photobooth huren voor je trouwfeest is vragen om een succesvol feest. Niet alleen ziet zo’n fotohokje er opvallend uit maar ook geef je je gasten de kans om op jouw bruiloft spontane foto’s van zichzelf te maken. Iets waar men nog jaren plezier van zal hebben. Nu denk je natuurlijk, ja bedoel je die saaie fotostrip? Wat is daar nou aan. Nou bij het huren van een fotobooth zitten allerlei extra’s bij zoals gekke hoedjes, brillen, pruiken en nog meer van die grappige attributen waarmee je jezelf kunt vereeuwigen.

Een photobooth huren met extra’s

Wie een photoboooth huurt krijg er een aantal extra attributen bij. Maar dat is nog niet alles. Hier een aantal extra’s even op een rijtje:
Je kunt onbeperkt foto’s uitprinten, je krijgt je eigen fotogalerij online en de foto’s die met het fotohokje worden gemaakt komen daar op te staan. Heel leuk want alle gasten die op je bruiloft waren kunnen daardoor ten alle tijden weer even genieten van jouw moment. Doe eens gek en ga op de foto met je vrienden en je familie. Ook leuk met je aanstaande schoonmoeder :-)

Leuke foto's laten maken van jezelf

Over die saaie fotostrip hoe je je geen zorgen te maken. Je krijgt gratis een eigen design en als je een logo hebt plaatsen ze die gewoon erbij. Dat is trouwens heel interessant voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke manier van adverteren.

Wie gaat trouwen heeft natuurlijk ook een gastenboek. Je hebt van elke fotostrip 2 exemplaren. De ene fotostrip plak je daar in en de andere geef je aan de gasten. Een leuker bedankje aan je gasten is er niet. En er zit ook een kist met attributen bij zoals gekke hoedjes, pruiken, snorren, maffe flessen (wel leeg natuurlijk), kortom allemaal leuke dingen waarmee je op de foto kan.

Nog even over die photobooth en wat er zo leuk aan is.

Natuurlijk is het allemaal begonnen in Amerika waar alweer een tijdje die fotohokjes de trend zijn voor elk feest en bruiloft. Ze zijn zo gewild omdat gasten op elk feest wel een leuke herinnering willen hebben. Dronken of niet, op de foto tijdens een feest wil iedereen toch?

Je kunt de photobooth dan ook in allerlei vormen en maten huren die passen bij elk feest. Je zal zien dat naarmate het feest vordert, er ineens een rij voor de photobooth ontstaat. Dan ben je blij dat je die kist vol gekkigheid er bij hebt gekregen.

Je gasten worden steeds creatiever en verzinnen steeds gekkere dingen waarmee ze op de foto willen. Je feest is ineens geen gewoon feest meer maar iets waar iedereen nog met weemoed aan zal terugdenken. Gelukkig heb je dan de fotostrips nog en kun je online alles nog bekijken.
Hieronder zie je op de foto een aantal leuke fotostrip ontwerp voorbeelden die bij het huren van de photobooth is inbegrepen.
fotostrips voor je bruidsfeest met eigen design

De fotobooth huren voor bedrijven en trouwlokaties

Voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verhuren van trouwlokaties is de photobooth zeker het overwegen waard om aan te bieden. Niet alleen voor bruiloften maar een photobooth huren voor een personeelsfeest of een zakelijk event is natuurlijk ook een optie. Ga je trouwen en ben je toevallig ook ondernemer dan vertellen we je hier verderop waar je die fotobooth het beste kunt huren.

Bij wie ga je een photobooth huren? Het kostenplaatje

Als je een photobooth gaat huren wil je natuurlijk precies weten wat je krijgt voor je geld. De kosten van het huren van een photobooth moet natuurlijk wel in je budget passen. Maar ook wil je zeker weten dat de fotobooth verhuurder ervaring heeft met wat voor soort feesten of evenementen en natuurlijk ook bruiloftsfeesten. De expertise van de verhuurder is belangrijk.

Hij weet precies wat je nodig hebt om je bruiloft nog leuker te maken. En tevens kan de verhuurder je adviseren en op ideeen brengen. Inderdaad, een goede verhuurder van fotohokjes denkt met je mee. En zoals je al hierboven kan lezen krijg je met zo’n fotohokje een hoop extra entertainment erbij. Dan wil je natuurlijk dat alles op rolletjes loopt en iedereen zich kostelijk kan amuseren.

Photobooth huren Amsterdam of Photobooth huren Rotterdam? Waar woon je?

Woon je in Amsterdam, Rotterdam of zit je in Den Haag? Zolang je maar te bereiken bent en er stroom aanwezig is wordt de photobooth bij je aan huis of flat of in de tuin geleverd. Check nog even de voorwaarden. Altijd handig om te weten wat er allemaal mogelijk is en ook nodig om de photobooth optimaal te kunnen gebruiken.

Een goedkoop fotohokje huren willen we allemaal natuurlijk. Een bruiloft is niet goedkoop. Wie daarom een photobooth wil gaan huren moet zeker contact opnemen met de “Jongens van de Photobooth”. Leuke naam trouwens. Deze “jongens” hebben bij menig trouwpartij een photobooth geplaatst. Niet alleen op trouwfeesten overigens. Veel organisatoren van kleine, grote festivals en evenementen weten allang waar je het beste een photobooth kan huren. Wie een photobooth huren goedkoop en alles inclusief wil hebben, moet dan ook zeker bij dit verhuurbedrijf zijn. Veel plezier met je bruiloft.

Gegevens Photobootverhuur:
Jongens van de Photobooth
Burmanstraat 5 bis
3515 VS Utrecht
tel: +31 (0)30-3205000
info@jongensvandephotobooth.nl