pilotenbril

Pilotenbril als onmisbare accessoire op een strandfeest

Zonnebrillen zijn een onmisbaar accessoire op een trouwfeest. Een zomerse bruiloft vier je helemaal in stijl met een mooie pilotenbril.

Trouw je in de zomer? Vergeet dan niet de zonnebril toe te voegen aan je lijst. Je staat er misschien niet 1,2,3 bij stil. Maar als je de hele dag volop in de zon bezig bent zul je ook als bruid en bruidegom je ogen moeten beschermen. Als je naast je trouwfeest ook de huwelijks gelofte in de buitenlucht geeft dan is een zonnebril echt geen overbodige luxe. Ben je dus veel in de zon? Doe het dan gelijk in stijl!

Een zonnebril op jullie trouwfeest voor bruid en bruidegom

Ben je op zoek naar een beetje glitter & glamour op jouw trouwfeest dan is de juiste keuze voor een zonnebril essentieel. Natuurlijk kun je je oude plastic Hema brilletje uit de kast trekken, of je sportieve fiets- of motorbril maar wil je echt de blits maken, kies dan voor een klassiek model. En welk model is er nu klassieker dan de orginele Ray-Ban Pilotenbril oftewel de Aviator Bril.

Pilotenbrillen

De klassieke pilots geven je trouwfeest extra flair

Pilotenbril met gespiegeld glas of juist niet?

De klassieke pilotenbril doet ons vooral denken aan de film Top Gun waar Tom Cruise een Ray Ban Aviator draagt. De pilotenbril wordt ook vaak geacciosseerd met gespiegelde glazen. Echter, je kunt je afvragen of het nog wel romantisch is om met gespiegelde zonnebril glazen naar elkaar te kijken bij het afleggen van de huwelijksgelofte. Ook maakt spiegelglas het sociale gebeuren tijdens een receptie wat minder makkelijk. Gelukkig zijn er genoeg pilotenbrillen met half transparante glazen waardoor je elkaar beter in de ogen kunt kijken.

Zeegroene pilotenbril

Pilotenbril met niet-gespiegeld glas

Gepersonaliseerde zonnebrillen als bedankje

Wil je helemaal controle houden over wie wat draagt op jouw trouwfeest, koop dan wat meer zonenbrillen in. Zo kun je bijvoorbeeld een kist met gepersonaliseerde zonnebrillen bij de ingang zetten zodat iedereen dezelfde bril draagt. Dit kan leuke foto’s opleveren en je hebt gelijk iets om mee te geven.

roze pilotenbril

Roze pilotenbril voor de bruidsmeisjes?

Heb je een beperkt budget, koop dan bijvoorbeeld alleen een Pilotenbril Festival in per bruidsmeisje.

Tags: , , , , ,