Trouwlocatie Landgoed BaestLandgoed Baest is een trouwlocatie in de gemeente Oirschot en ligt tussen Tilburg en Eindhoven. Het Landgoed is zo’n 400 hectare groot, grotendeels bestaand uit bos, weiden en waterpartijen. Een enclave: het hoofdhuis en diverse gerestaureerde bijgebouwen vormen tezamen een idyllische, van oorsprong middeleeuwse nederzetting. Het aantrekkelijke Huis te Baest, gebouwd begin 16e eeuw, in de 18e eeuw aangepast, is omgeven door een historische tuin. De monumentale 18e eeuwse Eikehoef, verscholen in het Landgoed, is beschikbaar voor recepties, lunches, diners, huwelijkssluitingen, vergaderingen, bedrijfspresentaties en seminars. Desgewenst is het mogelijk om op afspraak een rondleiding door de indrukwekkende tuin te krijgen.

Officiële trouwlocatie Brabant

De monumentale 18e eeuwse Eikehoef op Landgoed Baest is een officiële trouwlocatie van de gemeente Oirschot. U kunt hier trouwen, de bruidstaart aansnijden, een glas champagne drinken, een receptie houden en dineren. Bij een huwelijkinzegening zijn 80 zitplaatsen beschikbaar. Dineren kan tot maximaal 60 personen.

Tuinen van Landgoed Baest

De tuinen zijn uitermate geschikt voor het maken van een huwelijksreportage. Landgoed Baest is gelegen in een stiltegebied, het houden van feesten in de avonduren is daarom niet toegestaan.

Tags: , , , , , ,