Trouwlocatie Van Gogh Kerkje NuenenHet Van Gogh kerkje te Nuenen is een eenvoudig protestants zaalkerkje uit 1824, waarin enkele bekende predikanten hebben gestaan. Het is meermalen als schets of schilderij vastgelegd door Vincent van Gogh.

Het kerkje is een zeer gewilde locatie voor het voltrekken van huwelijken. Vele kerkelijke en burgerlijke huwelijken alsmede partnerregistraties zijn hier door de jaren heen voltrokken.

Klein en intiem, maar ruim genoeg voor tachtig personen. Niet voor niets is het Van Gogh kerkje een gewilde locatie voor huwelijken, herdenkingsdiensten, jubileumvieringen, doopdiensten, concerten, uitvoeringen, exposities en tal van andere activiteiten.

Trouwlocatie

Je kunt in het Van Gogh kerkje met een groep van maximaal tachtig personen terecht voor het sluiten van zowel een kerkelijk als een burgerlijk huwelijk of een gedenkwaardige partnerregistratie. Het Van Gogh kerkje is namelijk door de gemeente Nuenen aangewezen als trouwlocatie voor het burgerlijk huwelijk en partnerregistratie.

Bron: www.vangoghkerkje.nl

Meer informatie: Van Gogh Kerkje in Nuenen

Tags: , , ,